Cascha melodica blue

Cascha melodica blue

melodica blue, incl. case and mouthpiece

Cascha melodica blue
25.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeHH 2060
200000031656
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Niet meer op voorraad
De melodica van CASCHA is het ideale instrument om de wereld van de muziek te betreden. De eenvoudige speeltechniek maakt het bijzonder geschikt voor kinderen. Je blaast lucht in de melodica en speelt verschillende noten door op de toetsen te drukken. De melodica wordt gespeeld met één hand en het mondstuk. Je kunt hem ook op tafel leggen, de buis aansluiten en hem met beide handen tegelijk bespelen.
De Melodica wordt geleverd met gekleurde sleutelstickers en instructies. Door de stickers op de afzonderlijke toetsen te plakken, krijgt elke toon zijn eigen kleur. Het kleurrijke handboek bevat 5 bekende kinderliedjes waarvan de gekleurde noten dan overeenkomen met de kleuren van de toetsen. De kleurrijke kleuren helpen kleine muzikanten om Melodica te leren spelen.
Het spelen van melodica kan snel en gemakkelijk worden geleerd. Het aanwezige en goed uitgebalanceerde geluid maakt optreden vanaf het begin leuk. De melodica is niet alleen een kinderinstrument: ervaren muzikanten kunnen indrukwekkende melodieën creëren met dit prachtige blaasinstrument! De mondharmonica is gemaakt van hoogwaardig kunststof en kan worden opgeborgen in de meegeleverde draagtas. Of het nu thuis als instrument of als muzikale reisgenoot wordt gebruikt - melodica's van CASCHA staan garant voor urenlang speelplezier!
Beginnersmelodica met 32 toetsen, ideaal voor beginners
Robuuste behuizing van hoogwaardig hygiënisch kunststof
Incl. draagtas voor opslag en veilig transport
Incl. mondstuk, flexibele buis en praktische handriem
Bereik: f tot c'''

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review