EKO mini multi effect

EKO mini multi effect

De alles-in-één, compacte, draagbare en moderne multi-effect!

EKO mini multi effect
EKO mini multi effect
110.00 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant EKO
Artikelcode574709-w
200000031135
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
De alles-in-één, compacte, draagbare en moderne multi-effect!

Met een ingesloten lengte van 16 cm, een breedte van slechts 6 cm en een gewicht van 260 g, is de BAIO ("Box All in One") een alles-in-één multi-effect pedalboard dat alle kenmerken en functies biedt essentieel voor moderne gitaristen. Zeer gemakkelijk te vervoeren, werkt op een oplaadbare batterij en is superbestendig dankzij het metalen chassis, waardoor u onder alle omstandigheden volledige controle over uw geluid hebt.
Met negen selecteerbare voorversterkertypes die legendarische versterkers modelleren, vindt u eenvoudig uw kristalheldere gitaarklank of krachtige vervormingen, regelbaar met de Tone- en Drive-knoppen. De modulatiesectie, toegankelijk via de Mod-knop, stelt u in staat om een ​​Chorus en een Phaser toe te voegen. Het geïntegreerde Delay-effect beheert via 3 knoppen de parameters van de lengte van de vertraging (Delay), het aantal herhalingen (FB) en de aanwezigheid van de vertraging in uw signaal (Mix). Er is ook een Reverb verkrijgbaar met een mixregelaar (Rev). Met de IR-knop kun je kiezen uit acht impulsresponsen die speciaal voor de BAIO zijn geselecteerd door de beroemde Italiaanse gitarist Massimo Varini, die enkele van de beste IR's van ChopTones® heeft geselecteerd en aangepast. Van blues tot metal, je kunt een selectie van versterkers, kasten, luidsprekers en microfoons gebruiken die speciaal zijn gecombineerd om live en in de studio realistisch en overtuigend geluid te leveren. Met de Out-bediening kun je het uitgangsvolume van de BAIO aanpassen en met behulp van de drie voetschakelaars kun je overschakelen van Preset-modus - om de 3 op te slaan Presets te gebruiken en in te stellen - naar Live-modus, waar je IR's/Rev, Delay kunt aanpassen. /Mod en Preamp afzonderlijk op korte termijn. Met de voetschakelaars activeer je ook de Bluetooth-module (om je favoriete backingtracks af te spelen) of de geïntegreerde tuner, zodat het mogelijk is om het geluid te dempen (Mute-functie).

Een veelzijdige en aangesloten tool voor gitaristen!

Het achterpaneel is voorzien van twee standaard jacks voor input en output, een AAN/UIT-schakelaar, een micro-USB-poort voor pedaalkracht en het opladen van de batterij voor maximaal 6 uur speeltijd.micro-USB-aansluiting maakt ook verbinding met de computer mogelijk om BAIO te gebruiken als een audio-interface en download nieuwe IR's van derden. Dankzij de micro-USB-telefooningang (Phone) kunt u uw smartphone met de meegeleverde kabel op het pedaal aansluiten en de BAIO eenvoudig als audio-interface op uw mobiele telefoon gebruiken. Er is ook een mini-jack hoofdtelefoonuitgang waarmee u stil kunt luisteren naar het signaal van het instrument en naar Bluetooth-weergave op hetzelfde moment.
Met de Eko BAIO-software, beschikbaar in pc- en Mac-versies, kunt u alle functies beheren die beschikbaar zijn op de BAIO: het is mogelijk om externe IR's te laden en op te slaan in de 8 beschikbare slots; bewerk de 3 presets door elke parameter te wijzigen (versterking, toon, effecten, IR, enz.) en sla de wijzigingen op in de 3 beschikbare presets; om IR's en fabrieksinstellingen te herstellen.
Met al zijn praktische eigenschappen is de BAIO daarom een ​​compacte en verplaatsbare alles-in-één multi-effect unit om je favoriete geluiden altijd binnen handbereik te hebben!

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review